Kron Arc Adventure - archery for the family

Book online
Book
You will find fascinatingly authentic 3D plastic animals as targets for bow and arrow. Kids from 6 years. (limited number of participants)

EXCLUSIVE with GUEST PASS Olang | Antholz Valley

With GUEST PASS Olang | Antholz Valley: 15,00 € adults - 10,00 € children
Enrolment: until Monday | Tuesday | Wednesday 12 p.m. at the Tourist Info Valdaora, T +39 0474 496277
Meeting Point: Info Stand Panorama - depends on appointment (1 p.m. - 4 p.m.)

Archery is possible also on other days of the week. Find the costs on the following website: www.kron-arc.com.

Cancellation policies
The registration can be cancelled free of charge within the registration period by email to info@olang.com or by telephone at +39 0474 496277.
In case of cancellation by the organiser, 100% of the amount paid will be refunded.

Offer description
The event must be paid at the beginning of the event at the location.

Enrolment
within 12 am. of the event day in the tourist offices | Exclusive with Guest Pass Olang & Antholz Valley
Gallery
Book online
Book
All dates
Hint
22.05.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
22.05.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
22.05.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
27.05.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
27.05.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
27.05.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
28.05.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
28.05.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
28.05.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
29.05.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
29.05.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
29.05.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
03.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
03.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
03.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
04.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
04.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
04.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
05.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
05.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
05.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
10.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
10.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
10.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
11.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
11.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
11.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
12.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
12.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
12.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
17.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
17.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
17.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
18.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
18.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
18.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
19.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
19.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
19.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
24.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
24.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
24.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
24.06.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
25.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
25.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
25.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
25.06.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
26.06.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
26.06.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
26.06.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
26.06.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
01.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
01.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
01.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
01.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
02.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
02.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
02.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
02.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
03.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
03.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
03.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
03.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
08.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
08.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
08.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
08.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
09.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
09.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
09.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
09.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
10.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
10.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
10.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
10.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
15.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
15.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
15.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
15.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
16.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
16.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
16.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
16.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
17.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
17.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
17.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
17.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
22.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
22.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
22.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
22.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
23.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
23.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
23.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
23.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
24.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
24.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
24.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
24.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
29.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
29.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
29.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
29.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
30.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
30.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
30.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
30.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
31.07.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
31.07.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
31.07.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
31.07.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
05.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
05.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
05.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
05.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
06.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
06.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
06.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
06.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
07.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
07.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
07.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
07.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
12.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
12.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
12.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
12.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
13.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
13.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
13.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
13.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
14.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
14.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
14.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
14.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
19.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
19.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
19.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
19.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
20.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
20.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
20.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
20.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
21.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
21.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
21.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
21.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
26.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
26.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
26.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
26.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
27.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
27.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
27.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
27.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
28.08.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
28.08.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
28.08.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
28.08.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
02.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
02.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
02.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
02.09.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
03.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
03.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
03.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
03.09.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
04.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
04.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
04.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
04.09.2024 16:00 - 17:00 (Duration 01 h 00 min)
09.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
09.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
09.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
10.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
10.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
10.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
11.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
11.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
11.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
16.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
16.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
16.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
17.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
17.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
17.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
18.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
18.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
18.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
23.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
23.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
23.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
24.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
24.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
24.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
25.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
25.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
25.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
30.09.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
30.09.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
30.09.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
01.10.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
01.10.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
01.10.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
02.10.2024 13:00 - 14:00 (Duration 01 h 00 min)
02.10.2024 14:00 - 15:00 (Duration 01 h 00 min)
02.10.2024 15:00 - 16:00 (Duration 01 h 00 min)
Map
Meeting Point: Info Stand Panorama
Info Stand Panorama - Valdaora di Sopra/Oberolang - Rodelbahnweg 3
You may also be interested in
Discover related events
Season hike – exploring the use of herbs
  • 22.05.2024
  • Olang/Valdaora - Florianiplatz 19
  • 14:00 - 17:00
  • Other available dates
  • Bookable online
Kids climbing and Zipline for kids
  • 22.05.2024
  • Antholz Valley
  • 09:30 - 13:30
  • Other available dates
  • Bookable online
Climbing for teenagers and adults
  • 22.05.2024
  • Antholz Valley
  • 13:30 - 15:00
  • Other available dates
  • Bookable online
Summit hike with Gilbert (Sambock)
  • 23.05.2024
  • Antholz Valley
  • 08:30 - 16:00
  • Bookable online
Traces of time: a historical discovery tour with a visit to the bunker
  • 24.05.2024
  • Antholz Valley
  • 12:00 - 14:30
  • Other available dates
  • Bookable online
Family hike to the huts of Olang
  • 27.05.2024
  • Olang/Valdaora - Piazza Floriani 19
  • 10:00 - 15:00
  • Other available dates
  • Bookable online